Inschrijven

U kunt uzelf, of een ander (bijvoorbeeld uw kind), hier inschrijven voor judolessen bij de Yu-Ai judoclub. Een inschrijving is geheel gratis en vrijblijvend. Na een gratis proefles, waarbij indien nodig gezorgd wordt voor een leenpak, kunt u beslissen uw inschrijving definitief te maken en (per) 10 weken judoles af te nemen.

Met deze inschrijving hopen wij u sneller en beter te kunnen helpen aan een passende en fijne judoles. Na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een kopie van uw inschrijving en wordt uw inschrijving binnen 48 uur beantwoord.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
U bent op de website van de Yu-Ai judoclub, omdat u interesse heeft in judo. U staat op het punt een inschrijving te doen bij de Yu-Ai judoclub. Een uitstekende keuze! Geïnteresseerd in de volgende stappen? Klik gerust verder op de tijdlijn.
Na het verzenden van uw inschrijving krijgt u binnen 48 uur een reactie. Wij doen u een aanbod om een keer een gratis proefles mee te doen. Wij zorgen voor een leenpak.
U, of uw kind, komt op de afgesproken dag en tijd een eerste judoles bij de Yu-Ai meedoen. Bij de kinderen en jeugd staan altijd minimaal twee leraren voor de groep. Nieuwe judoka worden worden vaak begeleid door de meer ervaren judoka in de groep. Bij de senioren (16+) zijn naast de leraar ook dojo-stewards, ervaren judoka en een bekende gezichten binnen de Yu-Ai, die nieuwe leden opvangen.
U bepaalt na de proefles of u de inschrijving definitief maakt en voor de komende 10 weken judoles afneemt bij de Yu-Ai judoclub.

Gratis inschrijven